ZuydGoud.nl

Goud Spaarplan op Maat

ZuydGoud.nl

Over ons


Wij van Zuyd Goud zijn de Limburgse tak van een groot Nederlands goudbedrijf, Holland Premium Gold. In het bourgondische zuiden weten we als geen ander wat het is om te genieten van het leven. Echter denkt men bij feesten eerder aan uitgeven van geld dan aan sparen. Onze missie is om zoveel mogelijk Zuiderlingen (en natuurlijk ook mensen van andere windstreken) kennis te laten maken met goud als spaarmiddel.


Afspraak inplannen


Winstgevend

Gemiddelde waardestijging over de afgelopen 10 jaar is 9,37%.


Stabiel en vertrouwd

Goud beschermt tegen beurscrashes en inflatie.


Waardevast

Bescherm uw vermogen tegen geldontwaarding.


Gezond sparen

Een veilige belegging voor u en uw kinderen.

ZuydGoud.nl

Goud Spaarplan op maat

  • Goud Spaarplan Voor u of uw gezin

    Vanaf €3000,- eenmalig, welke meteen voor u wordt omgezet in fysieke goudbaren, opent u uw eigen goudrekening. Deze goudrekening kunt u vervolgens koppelen aan een door PIM uitgegeven Mastercard debitcard.
  • Fysiek Goud sparen Fysiek Sparen, Thuis of in Kluis

    U koopt eenmalig een vooraf afgesproken korting in, zoals groothandelaren dat doen, echter zonder dat daar hoge investeringen bij komen kijken of hoge inkooptoezeggingen per jaar. Meedoen vanaf €50,- per maand
  • Kinderspaarplan Goud sparen voor de kids

    Goud sparen voor uw kind is op een slimme wijze een vermogen bij elkaar sparen zonder dat uw vermogen verdampt door inflatie of andere risico’s. Hierdoor weet u zeker dat de koopkracht van uw geld behouden blijft en garandeert u een mooie toekomst voor uw kinderen.

Meer informatie? Onze Goud experts helpen Graag

//]]>